Apie TODAS verslo dovanas

TODAS verslo dovanų parduotuvėje internete rasite įvairiausių verslo dovanų įvairioms Jūsų verslo partnerių ar Klientų progoms. Jeigu Jūs „pasiklydote“ verslo dovanų įvairovėje arba neturite dovanų idėjų, skambinkite mums, visada mielai padėsime ir patarsime.

 

Teisingai parinkta verslo dovana – investicija į Jūsų įvaizdį

 

Teisingai parinkę verslo dovaną, Jūs darote tiesioginę investiciją į savo įvaizdį. Todėl šioje vietoje reiktų pasistengti, kad tas įvaizdis būtų puikus. Jeigu savo verslo partneriams ar klientams iš vis nedovanojate verslo dovanų, tai irgi Jūsų įvaizdis.

 

Kam apskritai reikalingos verslo dovanos?

 

Dovanos įteikimo metas, kai Jūs susitinkate su savo verslo partneriais ar klientais, gali būti išnaudojamas Jūsų naudai daugybę kartų. Dovanodami verslo dovanas, Jūs ne tik pradžiuginate savo verslo partnerius ar klientus, bet ir primenate jiems apie save, apie savo naujus produktus ar paslaugų spektrą.

 

Verslo dovanos gali būti naudojamos ir kaip masinei prekės ženklo reklamai. Tai, kaip kalbėjome, ir įvaizdžio klausimas. Dovanos kelias su Jūsų logotipu ar užrašu gali būti stebėtinai įvairus. Jei dovana įteikiama vadovui, kuri bus naudojama jo darbo aplinkoje ant darbo stalo kas dien, paskaičiuokite, kiek žmonių, besilankančių jo kabinete, tai pamatys.

 

O jeigu tai kokybiškas mažmožis, kaip pavyzdžiui, USB raktas, rašiklis ar parkeris, kurį tas pats vadovas nusineš į konferenciją, žinutė apie juos padovanojusius, automatiškai nuskrieja dar toliau. Taigi, Jūsų dovanotos dovanos keliai nežinomi.

 

Kaip išrinkti verslo dovaną?

 

Ko gero, dažnai įmonėje atsakingas už verslo dovanų organizavimą, susiduria su problema, kaip išrinkti verslo dovaną? Iš kur traukti idėjų verslo dovanoms?

 

Pirmiausia, patariame išsiaiškinti, kokia yra pagrindinė žinia, kurią norite šiais metais pranešti savo verslo partneriams ar klientams. Juk jeigu tai galima pasakyti įvairiais žodžiais, vadinasi, tą patį galima padaryti įvairiais daiktais. Tokiu atveju, Jums nereikės sukti galvos, ko palinkėti įteikiant verslo dovaną, nes dovana kalbės už Jus.

 

Antras dalykas, kurį reiktų žinoti teikiant verslo dovanas, patarimas verslo dovanas įsigyti specialiose verslo dovanų parduotuvėse, o ne įprastose šalies parduotuvių lentynose. Tokiu būdu, verslo dovana yra didelė tikimybe, kad bus ne tik nematyta, bet ir Jūsų verslo partneris ar klientas nesužinos, kiek jam “skyrėte” šiais metais.

 

- Branduolinė energija neabejotinai yra rimčiausias žmonijos atradimas, – vienas bičiulis bando įtikinti savo draugus.
- Kompiuteris, tai jis praėjusiame amžiuje labiausiai pakeitė žmonių gyvenimą, – prieštarauja kitas.
- O aš manau, kad didžiausias žmonijos išradimas yra termosas, – pareiškia trečias.
- Kas?! – savo ausimis netiki anie du.
- Taip, termosas. Įsivaizduokite, ryte supilu į jį karštą kavą ir ji išlieka karšta iki pietų. Popietę pilu į jį šaltą arbatą ir ji liks šalta iki vakaro. Iš ryto karšta, po pietų šalta.. Ir kaip tas termosas sužino, kada kas...?



Kokia išvada? Ne visada reikia amžiaus išradimo, kad vykusiai nustebinti verslo partnerį!



Jei ieškote verslo dovanų, tiesiog paskambinkite mums.

 

Mes pasistengsime, kad su verslo dovanomis susiję rūpesčiai iš Jūsų atimtų kuo mažiau laiko ir energijos. Mes dovanas išgraviruosime, supakuosime, o esant reikalui, net užrašysime atviruką!



Galime pasiūlyti Jūsų geriausių klientų vertų verslo dovanų bei suvenyrų. Tačiau galime parūpinti ir smulkių niekučių, kurie puikiai tiks masinei prekės ženklo reklamai.



Suprantame, kad geros verslo dovanos ne visada skaičiuojamos šimtais vienetų. Dėl to skambinkite mums ir dėl keleto ar net vienos dovanos!

 

Rožių aromatas lieka rankose to, kuris jas dovanoja kitiems..



Tel.: +37061629701
El. paštas: info@todas.lt